lauantai 3. syyskuuta 2016

Parannusta tulossa+

Voivoivoi.... Anteeksi, surkean laiskaa tämä päivittely on ollut! Lupaan parantaa tapoja, ees vähän. Tavote on saada  noin 14 kk:n taantuma pakettiin ennen pentujen syntymää... ja sittekki tykkään kuvista enempi ku ne on niin kertovia. Tämmönen puhekieli on minusta muutes kiva kirjotella, elämänpullan rusinoita (ko).  Ja kuuluua naurua...  ( joskus kirjottelinkin lehtiin tarinaa, jos hömpältä kuullostaa..)

A-pentuset on jo isoja ja ihanasti agiharrastusta kaikilla. Myös mätäsäreitä ja näyttelyitäkin käyty, hienoa! Harrastuneisuutta haluamme B-pentueellekkin.

Syyskuuta mennään ja ihanainen Olga valmistautuu toiseen synnytykseen ja tyttöjenhuone on meille jo valmiina. Jännässä ollaan siinäki, että Bertta tytär saattaa synnytysaikoihin alottaa myös toiset juoksunsa. Että vipinää löytyy, onneksi myös huoneita. ( Lapsethan on pesästä lentäny)

Pikkusen koiramentaliteetistä. Nämä koira hommat on meille "vain" harrastus ja hyvää vastapainoa työhön. Koirien kanssa saa mukavaa sosiaalista toimintaa, mielenvirkeyttä ja myös fyysinen kunto pysyy reippaana.  Niinpäs sanoisinki agilityä tommosena kokonaisvaltasena ihmishoitona. Toki muutkin koirailut vetävät ihmisiä liikkeelle ja erittäin hyvä niin.

No kuites, Ihanaa syksyä kaikille lukijoille.!!
Ja peukkuja saa pitää. Oottelemme liutaa agikoira hauvavauvoja...

Seposteli, nyt aherrukseen pikkutyytyväinen  Eija.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti